A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: metatagdesc

Filename: views/header_view.php

Line Number: 10

">
logo


Area : 70,000 Sq. Ft.
Location : Hyderabad, India
Status : Ongoing
Project team : Anvi Khare, Vyas Kalathil

Located in a narrow strip of land next to an existing building, the design utilizes the setback space between to break out of its constraints.

By treating the side of the existing building as part of it, adding ramps framed over with pergolas, the interface between the buildings becomes a dynamic entry courtyard like space. This space becomes the meeting / gathering space for students as they enter the building. The library and seminar hall are also part of this space adding to its lively quality. The built form reacts to the need to provide the Biotechnology department with a distinct contemporary identity on campus